Caspecos fyra affärssystem har utvecklats för att förenkla vardagen för personalen, förbättra gästupplevelsen, ge er överblick och öka lönsamheten i varje del av verksamheten.
Låt gäster beställa mat för upphämtning, direkt genom er egen webb. Lätt som en plätt.
Få full koll och integrera samtliga deliverytjänster i kassasystemet. Smidigt och enkelt.
Följ omsättning och lönsamhet per produkt och se enkelt vilka produkter ni ska försöka sälja mer av.
Med snabb överblick av både behov och tillgänglighet i ett system som är lika enkelt för dig som för personalen. Allt från schema och stämpelklocka till dagsavstämning och lön.
Ökad lönsamhet är grundtanken med alla Caspecos system, och när du använder dem tillsammans får du tillgång till ännu fler fördelar och funktioner. Dessutom sparar du tid och energi som du kan lägga på att skapa smaker, minnen och upplevelser.
Läs in dricksen från kassasystemet, sätt upp drickspotter och fördelningsmallar och generera automatiska bankfiler för utbetalning.
Se bokningsläge och historiska försäljningssiffror direkt i din schemaläggning – och se hur mycket du kan schemalägga för att hålla din önskade löneprocent.
Se vilka rätter du tjänar mest på, hur många desserter du säljer per varmrätt, vilken servitör som är bäst på att sälja in avec – och mycket mer. Mer om Analys.
Caspeco ger oss möjlighet att hålla koll på viktiga siffror och nyckeltal i realtid – vilket gör att vi kan ta smartare beslut både gällande kostnader och intäkter.
Priset för Caspecos olika system anpassas efter er verksamhet, så att alla kan använda professionella system. Sen får ni givetvis lägre pris om ni väljer att använda flera av Caspecos system.
Nej, ni byter bara de system ni vill byta. Men det finns tydliga fördelar med att använda flera system från Caspeco, och ovanpå det ni får även lägre pris.
Ja, både via appen eller via expresskassor. Förbeställning av take away kan göras i förväg via webben och även betalas i förväg. Vid ett förutbestämt intervall innan upphämtning skrivs ordern ut på bongskrivare i köket tex.
Det går att mäta snittnotor, och även merförsäljning som tex antal dippsåser per såld hamburgare. Ni kan även mäta tillagningstiden från beställning tills att ordern är klarmarkerad i köket.
Ja, det går att se både försäljning och personalkostnader nedbruten per timme.
Ja, antingen kan ni ange pucknummer vid varje beställning eller så kan ett ordernummer skrivas ut på kvittot som sedan syns på en bongskärm i restaurangen och klarmarkeras när maten är redo för att hämtas av gäst.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra system kan förbättra er drift och öka er lönsamhet.